Feestdagen
Kerstmenu
Aperoplank | Rilette, octopusballetjes, kwarteleieren, paté, notenbrood, vijgen, mini quiche, gevulde pasteitjes |
Voorgerecht | Vlees en vis: Carpaccio van Coquilles Vegetarisch: Carpaccio van gegrilde courgette Kind: Mini quiche met erwtjes en spek |
Hoofdgerecht | Vlees en vis: Kalkoenrollade met honing-portosaus Vegetarisch: Vegan pompoenrisotto met salie en hazelnoot Kind: Penne met broccoli en kippenballetjes |
Dessert |
Eenpersoons ijstaartjes (diverse smaken) |
Menu Oudjaar
Aperoplank |
Olijven, tomatensalsa, grissini, pancetta, focaccia, sardines, gekookte artisjok met kruidenolie |
Voorgerecht | Vlees en vis: Wildpaté met brioche en ajuinchutney Vegetarisch: Groentepaté met brioche en ajuinchutney Kind: Mini worstenbroodje |
Hoofdgerecht | Vlees en vis: Zalm Wellington met krieltjes, brocolini en venkel Vegetarisch: Vegan Linzencurry Pie Kind: Tomaat gevuld met gehakt en krieltjes |
Dessert |
Eenpersoons ijstaartjes (diverse smaken) |