Feestdagen

Kerstmenu 

Aperoplank Rilette, octopusballetjes, kwarteleieren, paté, notenbrood, vijgen, mini quiche, gevulde pasteitjes
Voorgerecht Vlees en vis: Carpaccio van Coquilles
Vegetarisch: Carpaccio van gegrilde courgette
Kind: Mini quiche met erwtjes en spek
Hoofdgerecht Vlees en vis: Kalkoenrollade met honing-portosaus
Vegetarisch: Vegan pompoenrisotto met salie en hazelnoot
Kind: Penne met broccoli en kippenballetjes
Dessert

Eenpersoons ijstaartjes (diverse smaken)
Verse Frisko’s (diverse smaken
Walnoot-Mokka cake
Sachertorte

Menu Oudjaar 

Aperoplank

Olijven, tomatensalsa, grissini, pancetta, focaccia, sardines, gekookte artisjok met kruidenolie

Voorgerecht Vlees en vis: Wildpaté met brioche en ajuinchutney
Vegetarisch: Groentepaté met brioche en ajuinchutney
Kind: Mini worstenbroodje
Hoofdgerecht Vlees en vis: Zalm Wellington met krieltjes, brocolini en venkel
Vegetarisch: Vegan Linzencurry Pie
Kind: Tomaat gevuld met gehakt en krieltjes
Dessert

Eenpersoons ijstaartjes (diverse smaken)
Verse Frisko’s (diverse smaken
Walnoot-Mokka cake
Sachertorte

Pin It on Pinterest