Afhaal
We maken zowel voor Kerst als voor Oudjaar een heerlijk 4-gangen menu voor jullie om Thuis van te genieten. Je bestelt op voorhand via de website en komt op 24/12 en op 31/12 tussen 13u en 15u je bestelling afhalen. Je betaalt ter plaatse met Bancontact of Payconiq.
Vrijdag 24 december
Vlees en Vis – 38 euro pp
Aperitief: Bruscetta met rilette van makreel
Voorgerecht: gravlax met koriander en bietensalade
Hoofdgerecht: Kalkoen met puree
en een saus van paddenstoelen, kastanje en porto
Dessert: Crumble van appel en rood fruit
Vegetarisch – 35 euro pp
Aperitief: Bruscetta met zongedroogde tomaat
Voorgerecht: Biet Bourguignon
Hoofdgerecht: Portobello met puree
en een saus van paddenstoelen, kastanje en porto
Dessert: Crumble van appel en rood fruit
Kind – 22 euro pp
Aperitief: Kerstboompje van bladerdeeg
Voorgerecht: Pompoensoep
Hoofdgerecht: Zweedse balletjes met veenbessensaus en knolselderpuree
Dessert: Crumble van appel en rood fruit
Vrijdag 31 december
Vlees en Vis – 38 euro pp
Aperitief: spiesje met appel, vijg en gerookte eendenborst
Voorgerecht: Ceviche van zeebaars
Hoofdgerecht: Gevulde butternut met stoofpotje van Haas
Dessert: Chocomousse
Vegetarisch – 35 euro pp
Aperitief: Spiesje van geroosterde groenten met balsamicocreme
Voorgerecht: Spruitjessalade met walnoot en pompelmoes
Hoofdgerecht: Gevulde butternut met stoofpotje van vergeten groenten
Dessert: Chocomousse
Kind – 22 euro pp
Aperitief: Kipspiesje met huisgemaakte appelmoes
Voorgerecht: Quiche met prei en ham
Hoofdgerecht: Penne met pompoensaus en kippengehakt
Dessert: Chocomousse